Most már hivatalos: A Siemens az Odooproject főtámogatója. A hivatalos szerződéskötésre tegnap reggel a K épület rektori különtermében került sor. Az Odooproject támogatásáról szóló főszponzori szerződést Dale. A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója és Dr. Péceli Gábor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) rektora írta alá.

Karunk és az Odooproject képviseletében az eseményen részt vett Dr. Becker Gábor dékán, Varga Tamás DLA, konzulenseink és az egyes csapatok vezetői, továbbá beszédet mondott Bencsik János, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyért felelős államtitkára.

group 2  mg 3876  mg 3881 6 images Szerződés a Siemensszel!

A Siemens többféle segítséget is nyújthat csapatunknak: az anyagi támogatáson és a egyes berendezési tárgyak biztosításán kívül (főleg épület automatika, villamos rendszerek témában), a szakmai kapcsolatiak is sok segítséget jelentenek majd. Dale A. Martin elmondta, hogy a Siemens, mint a világ legnagyobb környezeti portfólióját kínáló vállalata (? az élet minden területén kínál energiatakarékos megoldásokat-) kiemelt figyelemmel kíséri a projekt menetét, drukkol a sikerünknek. Bár hivatalosan először mutattuk be neki a házat, rövid lelkesítő beszédében szimpatikus hozzáállásáról és őszinte érdeklődéséről tett tanúbizonyságot.
A “üzlet” befejezésével pedig nem volt más hátra, mint egy kellemes csevely az ODOO- mignonok társaságában, ahol a csapattagjaink és konzulenseink a vezérigazgatónak és az államtitkár úrnak is meséltek jövőbeli terveinkről.

Az eseményen számos fotós és újságíró vett részt, a hír több internetes portálon is megjelent, nagy sajtóvisszhangot keltve.

Néhány közölük:

U.S. Department of Solar Decathlon

mti.hu

tozsdeforum.hu

kormany.hu

epiteszforum.hu

tisztajovo.hu

tranzitonline.eu

bbj.hu (Budapest Business Journal)

Fotók: Danyi Balázs

-LN-

mg 3800 Szerződés a Siemensszel!

mg 3905 Szerződés a Siemensszel!

mg 3858 Szerződés a Siemensszel!

mg 4007 Szerződés a Siemensszel!

mg 3974 Szerződés a Siemensszel!

mg 3949 Szerződés a Siemensszel!