Izgalmas aspektust kapna ezzel az amúgy is sokrétű verseny, de ezt most szerencsésen megússzuk.

Lett ugyanis formaruhánk, örömmel jelentjük, hogy az egyenöltözékünk tervezésére kiírt pályázatunk sikerrel betöltötte a küldetését, eredményt hirdetünk!

A pályázatok közül Füzes Eszter (USE unused) és Kiss Tibor (Je Suis Belle) divattervezők, valamint Varga Tamás DLA team leader, Csízy László építész faculty advisor, és Nagy Orsolya kommunikációs koordinátor választotta ki a legjobbakat.

A díjazottak:
Első helyezett a TRICO SHOWROOM, azaz Herold Henrietta, Kránitz Orsolya és Nagy Dorottya munkája nyerte el a legjobban a zsűri tetszését, amely leginkább a házra reagáló letisztultságával tűnt ki.
Másodikként Nagy Zsófia végzett, akinek Hundertwasser és Makovecz gondolatai ihlették elegáns ruháit, amelyek  öntudatlanul is vonzzák a tekintetet.
A harmadik helyen áll Horváth Lívia és Kovács Dóra, akik nagyon változatos, jól kombinálható darabokból álló  ruhatárat terveztek nekünk, és meglepetésként a csapattagok arcai néztek vissza ránk a ruhákat bemutató figurákról.
Mindhárom munka nagyon magas színvonalú volt, egy következő posztban kicsit bővebben is elmeséljük, hogy melyik pályamű miért tetszett, és részletesebben bemutatjuk őket!
Tekintettel arra, hogy ez az eredményhirdetés volt az utolsó program az elmúlt két hétben igazán megszeretett Odoovázban, a tervezőkkel történt koccintás valahol az egész Odoo installációnak, és a benne emlékezetesen  eltöltött időnek is szólt.
Reméljük, hogy a következő Odoo, amiben pezsgőt bontunk már maga a ház lesz, bár azt megígérjük, hogy nem vágjuk hozzá az üveget a klasszikus hajóavatások mintájára.