A kommunikációs csapat ritkán ad hírt magáról, hiszen munkánkat sok helyen megtalálhatjátok és olvashatjátok is. Ennek ellenére úgy gondoltuk adunk egy kis tájékoztatást arról, hogy éppen mivel foglalatoskodunk a  háttérben.

Készül új weblapunk, amiről már itt is hírt adtunk, nem is olyan régen. Ezen a héten letisztázódott és végleges lett a tartalmi része. Grafikusaink Orbán Péter és Nagy Dániel elvégzi az utolsó grafikai simításokat a weblapon és tovább küldik a webprogramozónknak, Németh Gábornak. Terveink szerint augusztus közepén már bemutatjuk a végleges (új) arculatunkkal együtt. Weblapunk megváltozásával indítjuk el azt a sorozatot, aminek a végére minden kommunikációs eszközünk megkapja a végleges arculatot. Tehát bolgjainkon is megtapasztalhatjátok a változást!

Ha már weblap, akkor ide tartozik új büszkeségünk a belső honlapunk. Ezt a gördülékenyebb belső kommunikáció kialakítására hoztuk létre. Jövő hét kedden a rendszeres heti, nagy csapatmegbeszélésen mutatjuk be a már használatra kész verzióját. A mapparendszer a praktikus  és gyors kezelhetőséget tükrözi. Azért hoztuk létre, hogy minden munkacsoportnak legyen saját felülete ahol tárolják a hasznos dokumentumaikat. A belső kommunikáció zavartalan működését segíti, hogy a csapattagok és konzulenseink a belső honlapunk segítségével is tudnak tájékozódni egymás munkájáról. Ezen a héten megszületett a döntés, hogy szeretnénk az arculatváltást kihasználni és új szóróanyagokat készíteni. Olyan brossúra megtervezése folyik, amelyben a hangulatképek kapják a fő szerepet. Ennek a limitált példányú brossúrának a képanyagát Szőke Márk szolgáltatja nekünk. Tartalmi terveink folyamatosan konkretizálódnak. Jelenleg nyomdát keresünk, hogy megvalósítják elképzeléseinket!

Ha már tervekről és elképzelésekről volt szó idáig, mindenképp említsük meg, hogy a verseny folyamán a következő, szám szerint a 3. leadásunkban benne kell lennie már a kommunikáció ütemtervének is a verseny egész idejére. Ebben benne vannak a kiállítások, konferenciák, nyomtatott és online sajtó is, ahol szeretnénk a jövőben megjelenni, mint például: Dezeen, TEDxYouth@Budapest, HVG, hg.hu stb. Lehetőséget látunk abban, hogy akár megrendezett workshopokkal  népszerűsítsük csapatunk tevékenységét az Egyetemen belül és kívül is.

Ez volt a mi helyzetjelentésünk!

Üdv,

Kommunikációs csapat
webpage meeting Kommunikáció odooproejct private webpage Kommunikáció odooproject communicatio1 Kommunikáció