Az  Egyetem vezetőségének köszönhetően a félév elején kaptunk egy harmadik emeleti termet (K363) egyetemünk központi épületében, hogy itt alakítsuk ki csapatunk főhadiszállását és legyen egy találkozási pontunk ahol összegyűlhetünk, tervezhetünk, szervezhetünk, megbeszéléseket tarthatunk és munka után pihenhetünk.

A helyiség természetesen kisebb-nagyobb átalakításra szorult, hogy mindenki igényét kielégítse. Ennek érdekében sok munka várt a csapatra, de mindenki nagyon lelkes volt. A csapattagok még   a vizsgák tömkelegében  is ecsetet és partvist ragadtak, hogy a terem minél előbb megszépülhessen és kiérdemelje az iroda nevet. A glettelés, festés és takarítás után beszereztük a szükséges székeket és asztalokat, illetve a csapattagok felajánlásaiból szépült és bővült az iroda. Lassan minden a helyére kerül és a nyáron tudjuk hol folytatni a munkánkat. Most már nem csak virtuálisan, hanem fizikailag is vállat vállnak vetve dolgozhatunk az elénk tornyosuló kihívásokon.

A múlt heti csapatgyűlésünket nagy örömünkre már az új irodánkban tarthattuk. Mindenki elégedett volt a végeredménnyel és a leglelkesebb segítők még egy kis meglepetésben is részesültek, egy-egy SDE-s pólót kaptak munkájukért cserébe. Természetesen a többiek munkáját is köszönjük szépen, hiszen így nyáron már egy szebb helyen folytathatjuk munkánkat.

photo 22 Új iroda az Egyetem szívében photo 52 Új iroda az Egyetem szívében