Nálunk is vége a vizsgaidőszaknak, büszkén jelenthetjük, az egész csapat sikerrel teljesítette ezt a végeláthatatlan hónapot. Ilyenkor szokott az következni, hogy a táblára felírják: VAKÁCIÓ, s mindenki elkezdi szervezni a nyaralását. De nálunk más a helyzet: mivel mindenki felszabadult, s az iskolai kötelezettségek is eltűntek, még nagyobb erőbedobással tudunk dolgozni a nem is oly távoli célért, a ház elkészültéért.

Még több mint 10 hónapunk van a Madridi döntőig, de rengeteg a dolgunk; nem lazsálhatunk egy percet sem, ha győzni szeretnénk. S mi másért dolgozna össze 30 diák, ha nem a győzelemért. Ennek érdekében tartottunk egy irodaavatóval (igen, kész az új irodánk, kifestve, felújítva) egybekötött megbeszélést, ahol Adrián és Balázs röviden áttekintették az eddig elért eredményeket, illetve beszámoltak a barcelonai tapasztalatokról.

Rostás Zoltán tanár úr is részt vett a gyűlésünkön: ? ahogy ő fogalmazott ? a csapat edzőjévé lépjen elő. Ő fog nekünk segíteni abban, hogy még profibban, még szervezettebben és célorientáltan, a lehető legmagasabb hatásfokon tudjunk dolgozni, egy csapatként.

S hogy mit szólunk ahhoz, hogy nyáron is dolgozni kell? A felújított irodában, egy ilyen csapattal, egy ilyen közösségben az egyik legjobb és legizgalmasabb, tapasztalatokkal teli szünidő elé nézünk!

photo 1 Első megbeszélésünk a felújított irodánkban photo 3 1 Első megbeszélésünk a felújított irodánkban photo 8 Első megbeszélésünk a felújított irodánkban