Múlthét csütörtökön megnyitottuk egy hónapig tartó Odooproject kiállításunk a budapesti defo laborban.

A nagyszerű kiállítási lehetőség  nagyon hirtelen jött számunkra is, méghozzá a megnyitó előtt 4 nappal. Ezért grafikusainkra és a kommunikációs csapatra nagy feladat hárult. A megnyitó napján reggel 8tól kezdtük az előkészületeket: beszereztük a megvendégeléshez elengedhetetlenül szükséges borokat, a és a makettünk is megérkezett a helyszínre. A nap nagy részét létrán egyensúlyozva töltöttük (főleg Orsi), hogy a frissen nyomott plakátok a helyükre kerüljenek. Az utolsó véghajrában minden a helyére került és elkezdődhetett a megnyitó. Az este 7 ?kor kezdődő megnyitó elsősorban az egész csapatnak és családjainknak szólt, amivel szerettük volna megköszönni a munkát és a támogatást. A megnyitó egy rövid  bemutatóval kezdtünk ahol szót kapott: Auth Adrián, Dudás Péter, Nagy Orsi és Varga Tamás DLA. Tamás egy ajándékkal kedveskedett: egy magyar zászlóval amit kitehetünk majd Madridban a házunkra. Az est további részében kötetlen beszélgetés alakult ki és mindenki nagyon jól érzete magát olyannyira, hogy fél éjfélkor ért véget a kiállítás első napja.

Ezt a hetet már korán reggel ismét a defo laborban tudtuk kezdeni, hiszen a Duna Tv készített velünk egy rövid összefoglaló interjút, melyet a TEDxYouth-on való szereplésünk kezdeményezett. Auth Adrián, Szelecsényi Balázs és Zeitler Balázs arról beszélt, hogy egy maroknyi csapat összefogása sikeresen teljesíti az eléjük gördülő akadályokat.

Egészen január első hetének végéig megtekinthető lesz az Odooproject folyamatosan bővülő kiállítása a defo laborban, várunk sok szeretettel minden érdeklődőt!

defo labor: 1111 Budapest, Bartók Béla út 20.

Photos: Ádám Szekér
-LN-

IMG 1693 Kiállítás a defo laborban

IMG 2069 Kiállítás a defo laborban

IMG 2233 Kiállítás a defo laborban

IMG 1646 Kiállítás a defo laborban

IMG 1995 Kiállítás a defo laborban

IMG 2267 Kiállítás a defo laborban

IMG 1817 Kiállítás a defo laborban