A napokban olvastam egy cikket az Inhabitat-on ami egy másik SD 2012-es csoportról szólt: a Kairói Amerikai Egyetem diákjaiból összeállt csapat komoly pénzügyi problémákkal küzd, és lehet, hogy nem tudják megvalósítani különleges tervüket a SLIDES-t (lásd a képeket).

Mélyen együttérzünk ezzel a csapattal ? tudva, hogy mi is az ?elsők? vagyunk a saját régiónkat, Közép- Kelet Európát tekintve ( a román csapat PRISPA projektével együtt) számos nehézséggel kell szembenéznünk egy új program indítása és az egyetemi rendszerbe való integrálása kapcsán. Egy szemléletes példa lehet, hogy a csapattagok hogyan újítottak föl a K épület egy kopott termét az Odooproject irodájaként.
És ha már pénzről beszélünk, meg kell említenünk milyen nehéz szponzorokat találni az első alkalommal ? mivel a verseny maga ismeretlen a hazai szakma előtt, célunk elsősorban a tájékoztatás a verseny adta lehetőségről és kihívásokról előadásokon, konferenciákon keresztül.

Az Odooproject reméli a SLIDES végül eljut Madridba!

Az eredeti cikkért, ami a politikai okokat is megemlíti kattints ide.

www.slide-s.com

-LN-

slides 1 Az egyiptomi csapat pénzügyi problémái slides 2 Az egyiptomi csapat pénzügyi problémái slides mashrabiya odooproject 1 Az egyiptomi csapat pénzügyi problémái