Az Odooproject újabb elsimerésben részesült az idén már 17. alkalommal megrendezett Magyar Épületgépészek Napján és a hozzá kapcsolódó bálon, mely az év legrangosabb szakmai eseménye. November 29-én, csütörtökön Odoo épületbejárásokkal szerepeltünk a programban, pénteken pedig a Corinthia Hotelben a kiállításon saját standot kaptunk, és a konferencián pedig Erdős Attila, az épületgépészeti  csapat vezetője adott elő. Nagyon sokaktól elismerő vállveregetéseket kaptunk, de a nagyja még csak ezután jött. A bálra meghívást kapott és egy rövid beszédre kérték fel Varga Tamást, csapatunk vezető konzulensét, és Attilát. Az ő szavaival:

A Corinthia Hotel báltermében VIP asztalnál foglalhattunk helyet, majd az Év emberei díjak átadása után, nem várt fordulatként, színpadra szólítottak minket, hogy átvegyük az Épületgépészetért díjat, amit a csapatnak ítéltek! Gondolom nem kell nagyon ecsetelnem, hogy mekkora megtiszteltetés volt a szakma vezetői és nagyjai előtt ezen a díszes helyen átvenni a díjat, amit általában életmű díjként szoktak kiosztani! És még nem ért véget az este..

Köszönjük a díjat és azt, hogy projektünkkel tehettünk a magyar épületgépészetért és gratulálunk épületgépész csapatunknak a kemény munkájukért.

Fotó: talalkozzunk.hu
dij Épületgépész Bál

royal 2 Épületgépész Bál