Végre ezt is elmondhatjuk, leírhatjuk: az Odoo elkészült, és most jó ideig egy helyben lesz. Ha belegondolunk, június óta kisebb-nagyobb kényszerpihenőkkel egyfolytában házat építünk, összeszerelünk, szétszerelünk, utaztatunk és kezdjük az egészet elölről. Ennek a folyamatnak vetett most véget és nyitott egy új korszakot a projekt életében a mai megnyitóünnepségünk, amit teljesen átjárt a genius loci: hiszen hol máshol méltathatnánk az oktatást, kutatást, innovációt, mint a Könyvtárban?

Értékes és kedves gondolatok hangzottak el tudományról, kutatásról, oktatásról, csapatmunkáról dr.Péceli Gábor rektor,Varga Tamás DLA oktatási dékánhelyettes a csapat vezető konzulense és a csapatvezető, Auth Adrián részéről. De legyünk őszinték, a legnagyobb érdeklődés a házat övezte, este 6 óráig folyamatosan érkeztek a kíváncsiskodók. Holnap, azaz nov.7 szerdán ismét várunk mindenkit szeretettel 12-17 óráig az Odooban!

Az egyetem kertjében álló ház pedig reményeink szerint minden áldott nap arra fog emlékeztetni, és azt az üzenetet továbbítja a fiataloknak és az egyetem oktatóinak, hogy tanulni, kutatni és együttműködni megéri!

Sok-sok odooprojektet mindenkinek!

920455 <! :hu >Síppal dobbal megnyitotta...<! : ><! :en >Opening Ceremony<! : >

ez a kép látszólag semmiben sem különbözik a madridiaktól: a ház és az érdeklődő közönség (Fotó: Danyi Balázs)

frt <! :hu >Síppal dobbal megnyitotta...<! : ><! :en >Opening Ceremony<! : >

Lassan kialakul az új szlogenünk: “Ha Ház, akkor Autó” casino online a teraszról most bármiféle palota helyett az elektromos versenyautóra nyílt a kilátás (BME FRT FSE)