Szeptember 17-én első alkalommal rendezték meg a Tudományok Hídját Budapesten, melynek színhelye, ahogyan a neve is sejteti a Lánchíd illetve a Széchenyi tér volt. A rendezvény célja az volt, hogy a tudomány kérdéseit játékosan, izgalmas formában mutassa be az érdeklődők számára. A kellemes őszi időjárásnak köszönhetően rengeteg ember kíváncsi volt a tudományos érdekességekre.  A Lánchíd szektorokra osztva egy-egy önálló tudományterületet mutatott be.  A programok között helyet kaptak egyebek mellett a csillagászathoz és űrkutatáshoz, az informatikához, kémiához, fizikához és az alternatív energiafelhasználáshoz kapcsolódó területek. A kiállításon bemutatkozott számos magyar innováció: az első magyar holdjáró, a Puli Space és a Shell Eco Marathon-on szereplő versenyautókat is megtekinthették az érdeklődők.

Természetesen, ahogyan már korábban beszámoltunk az Odooproject is képviseltette magát a rendezvényen.  Csapatunk tagjainak lehetősége volt széles publikum előtt bemutatni a versenyt és benne saját projektünket, meséltek az eddigi versenyekről, projektünk jelenlegi állásáról, jövőbeli elképzeléseinkről és terveinkről.  A nap folyamán rengeteg ember kereste fel standunkat, a gyerekektől egészen az idősebb korosztályig voltak érdeklődők, akik körében az új makettünk nagy sikert aratott.

tudomanyok hidja odoo Odooproject a Tudományok Hídján! sd bme odooproject tudomc3a1nyok hc3addja Odooproject a Tudományok Hídján! sd bme Odooproject a Tudományok Hídján! odooproject bme Odooproject a Tudományok Hídján! bme sd odooproject Odooproject a Tudományok Hídján! tudomanyok hidja odooproject sd bme Odooproject a Tudományok Hídján! sd bme odooproject Odooproject a Tudományok Hídján! odooproject Odooproject a Tudományok Hídján!