Az Odoo egy újabb lépést tett a megvalósulás felé, mivel ezen a héten kerültek beépítésre a homlokzati ajtók és ablakok. Az általunk alkalmazott Reynaers nyílászárók kulcsszerepet játszanak az épület energetikai teljesítményében. Kiváló minőségű, jó hőszigetelő képességgel bíró, megfelelően záródó termékeket választottunk ki ahhoz, hogy a verseny próbáin helytálljon az épület.

A Reynaers profilokat a Százhalombattai ALUKOL Homlokzattechnika Kft. szerelte össze. A kész nyílászárók kifogástalan állapotban, július 20-án érkeztek a kőbányai építési területre.

A megfelelő nyílászáró kiválasztása és legyártása mellett legalább olyan fontos a nyílászárók szakszerű és pontos beépítése is. Amire különösen oda kellet figyelnünk: a légtömörség biztosítása, a vízelvezetés korrekt kialakítása és a hőhídmentes beépítés. A beépítést az ablakjavitas.hu csapata végezte kitartó munkával. Örömmel jelentjük be, hogy a nyílászáró beépítése ezen a héten szerdán és csütörtökön sikeresen lezajlott! A speciális háromrétegű üvegezés csak később kerül beépítésre.

A szerdai az építési helyszínt és az ablakbeépítési munkálatokat a Reynaers magyarországi képviselete és az ALUKOL Homlokzattechnika Kft. munkatársai látogatták meg. A partnereinknek bemutattuk az épületet és körbevezettük az építési területen. Nagyon hálásak vagyunk nekik azért a sok munkáért, segítségért és támogatásért, amivel hozzájárultak egy megvalósulni látszó közös álom létrejöttéhez!

Áts Árpád

fotó: Pálfi Szabolcs

DSCF36271 A nyílászárók is bent vannak

IMG 5578 A nyílászárók is bent vannak

IMG 5462 A nyílászárók is bent vannak

IMG 5514 A nyílászárók is bent vannak

IMG 5566 A nyílászárók is bent vannak

DSCF3629 A nyílászárók is bent vannak

DSCF3635 A nyílászárók is bent vannak

DSCF3637 A nyílászárók is bent vannak

DSCF3682 A nyílászárók is bent vannak