Újabb szponzori megállapodás végére került pont a múlt hét elején: Hertelendy Gábor kereskedelmi vezető közreműködésének köszönhetően a Sika cégcsoport Silver szponzora lett az Odooprojectnek.

P1080569 Új támogatónk: Sika Hungária

A nálunk 1993 óta jelenlévő cégcsoport a teherhordó szerkezetek szigetelésével, ragasztásával, zajcsökkentésével, megerősítésével és védelmével foglalkozik. A jó szigeteléssel minimalizálhatjuk a hőmérsékletváltozásokkal, az anyag öregedésével járó javítási, fenntartási költségeket, míg a belső helyiségek funkcionalitását pedig maximalizálhatjuk. A helyes ragasztás és a zajcsökkentés szintén a biztonságot és a kényelmet hivatottak szolgálni. A Sika nagy hangsúlyt helyez a védelem kérdésére is, a beton és acélszerkezetek tartósan ellenállóak a kiszámíthatatlan időjárási viszonyokkal, a vegyi hatásokkal, a környezetszennyezéssel és a tűzzel szemben is.

A Sika cégcsoport számára fontos az innováció, mint a folyamatos fejlődés és gyarapodás kulcsa. Szponzori tevékenységükkel pedig a fenntarthatóság és a környezetvédelem fontosságára hívják fel a figyelmet – ezért is tartják fontosnak a hozzánk hasonló projectek támogatását.

P1080565 Új támogatónk: Sika Hungária
Hardi Judit