Csiki László

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem építészmérnök hallgatója

csikilaci01 OdooFace: Csiki László

1. Miért szálltál be a projektbe?

A Solar Decathlon csapat tagjaként, a nemzetközi megmérettetés során olyan szakmai tapasztalatra tehetek szert, amelyre az egyetemi tanulmányaink során nincsen lehetőségünk. Emellett a kivitel csapat tagjaként valóban azzal foglalkozhatok, ami igazán érdekel és remélem a csapat segítségére lehetek a tudásommal és tapasztalatommal.

2. Éppen most mivel foglalkozol a projektben?

 A kiviteli és menedzsment csapat tagjaként igen sokrétű feladatkört látok el, amibe beleérthető a szponzoráció, a logisztika, a munkavédelem és a tényleges kivitelezés szervezése.

3. Mit vársz a jövőtől? Mivel foglalkozol a projekten kívül?

Elsősorban az egyetemi tanulmányaimat végzem a projekt mellett. Elsődleges célom a diploma megszerzése és a projekt alatt szerzett tudás és szakmai tapasztalatok kamatoztatása. Szabadidőmben szeretek motorozni.

4. Véleményed szerint hogy fogunk szerepelni a versenyen? Szerinted mi a legnehezebb része a projektnek?

Már nyertesek vagyunk, hiszem lehetőségünk van egy élő projektben résztvenni, ami a ma legkorszerűbb technológiáit, anyagait és berendezéseit magába foglalja.

5. Milyen eredményeid és érdemeid születtek eddig tanulmányi éveid alatt, mesélj róla egy kicsit.

Nyolcadéves hallgatóként mondhatom, hogy minden jeggyel találkoztam már eddigi egyetemi pályafutásom során. Amire talán büszke lehetek, hogy már egyetemistaként elmondhatom, hogy megépült egy ház, amit én terveztem, a kivitelezésében is részt vettem és ami a legfontosabb, hogy a tulajdonosa a mai napig nagyon elégedett.

csikilaci02 OdooFace: Csiki László

csikilaci03 OdooFace: Csiki László