A hét elején megállapodás született a BauTrans Kft.-vel, melynek értelmében a teljes magyarországi és a nemzetközi szállítást a cég bonyolítja le.

A Bautrans GmbH 1972-ben az ausztriai Vorarlberg tartományban, Lauterach városában került megalapításra, Magyarországon pedig 1989-ben jött létre a Bautrans Kft. A cég 2004 óta a szintén osztrák FELBERMAYR csoport tagja, amely Európa egyik legnagyobb túlméretes közúti fuvarozója, illetve  autódaru és emelőállvány flotta üzemeltetője. Az anyavállalat jelentős beruházásainak köszönhetően a  Bautrans Kft. az évek során Magyarország piacvezető túlméretes  fuvarozó társaságává nőtte ki magát. Minden teher, ami a méretéből, vagy a tömegéből adódóan speciálisnak minősül, különleges felkészültséggel szállítható. Mivel az Odooproject rakományának befoglaló mérete meghaladja a 16,5 m hosszúságot és a 2,5 m szélességet, ezért túlméretesnek minősül. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a BauTrans Kft. a közúti túlméretes és túlsúlyos szállításban az élen jár.

bautrans01 Szállítási szerződést kötöttünk a Bautrans Kft. vel

A daruemelőállvány üzletág is rendkívül dinamikus fejlődést tudhat magáénak és a piac meghatározó szereplőjévé vált. Az Odooproject építkezésén, kivéve Madridban, minden daruzási feladatot, ami a ház mozgatásához szükséges, ők teljesítenek.

Örömünkre szolgál, hogy a szponzoraink között tudhatjuk immár a BauTrans Kft.-t is, a csapat nevében köszönjük a támogatást!

bautrans02 Szállítási szerződést kötöttünk a Bautrans Kft. vel