Az Odooproject már visszatérő vendég a Metszet konferencia sorozaton. A csütörtöki nap témája az “Intelligens épület” volt, ezért Polyák Máté és Debrődi Balázs az Odoo-ház épületautomatizálási rendszerével ismertette meg a közönséget.
A reggel 9től kezdődő előadássorozatot különböző cégek legújabb termékeinek ismertetésével kezdődött. Hallhattunk homlokzatba integrált homlokzati napelemekről, árnyékolóval kombinált napelemekről, a legújabb fejlesztésekről a Schüko alumínium profilú ablakairól, stb… a program itt olvasható. Még a szünet előtt Becker dékán úr is tartott egy általános tájékoztató jellegű előadást az árnyékolások fajtáiról és szerepéről az intelligens épületeknél, majd ismert kortárs épületeken példáin ismerkedhettünk meg ezekkel.

A szünetekben a Tervlap standjánál vártuk az érdeklődőket konzultációra, végül minden szóróanyagunkat elosztogattuk. Mivel a konferencia MÉK továbbképzésnek minősül, természetesen szakmai érdeklődőkkel telt meg a 200 fős konferenciaterem (főleg építészmérnökökkel). A büfé ebéd után pedig dekatlétáink félórás előadására került sor, örültünk, hogy egy ilyen színvonalas konferencián vehettünk részt, melyet konzulensünk, Pataky Rita vezetett le.

Fotók: Szekér Ádám

IMG 8293 Intelligens Épület   Metszet konferencia

IMG 8278 Intelligens Épület   Metszet konferencia

IMG 8263 Intelligens Épület   Metszet konferencia

IMG 8226 Intelligens Épület   Metszet konferencia

IMG 8191 Intelligens Épület   Metszet konferenciaIMG 8200 Intelligens Épület   Metszet konferencia

IMG 8155 Intelligens Épület   Metszet konferencia

IMG 8152 Intelligens Épület   Metszet konferencia