Minden munkacsoportnak ég a keze alatt a munka, hogy a leadott pályázatunkhoz méltóan az első összefoglalónk is a tőlünk telhető legjobb legyen. Méréseket, kutatásokat végzünk, népszerűsítjük a projektünket és új lelkes csapattagokat keresünk. Éppen ebből a megfontolásból, nem is olyan régen lehetőséget kaptunk a BME  Központi épületének második emeletén egy előadás megtartására. (Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni  ezt a nagyszerű lehetőséget.)

dscf2521 Építész előadás

Ezen az előadáson elsősorban a célközönségünk (hallgatóságunk) az építészhallgatók voltak, ennek ellenére minden egyes érdeklődőt sok szeretettel láttunk és nagyon örültünk a népes számban megjelenő hallgatóságnak, akik kíváncsian figyelték Auth Adrián és Zeitler Balázs előadását, akik építészeti és közgazdasági szemszögből meséltek a Solar Decathlon versenyben rejlő kihívásokról és lehetőségekről.

Ha belegondolunk, hogy ez a verseny alkalmat ad arra, hogy különböző érdeklődésű emberek együtt dolgozhassanak egy közös cél érdekében, véleményem szerint  fantasztikus! Hiszen ahhoz, hogy sikeresen elérjük a versenyen kitűzött céljainkat, ki kell alakítani a belső kommunikációt ami segít összekovácsolni az embereket, hogy megszülethessen a csapat! Úgy érzem, nekünk ez sikerült!

Akik nem tudtak eljönni erre az előadásra, azok ne bánkódjanak, terveink szerint nem ez volt az első és utolsó alkalom. Szeretnénk folyamatosan előadásokat tartani az Egyetem különböző karain.

Számunkra az egyik legnagyobb visszajelzés és motiváció, ha sikerül felkeltenünk másokban is az érdeklődést a verseny és a projektünk iránt.

Szerencsések vagyunk, hiszen több építészhallgató is jelezte az előadás után, hogy szeretné erősíteni csapatunkat, ezért meghirdettünk egy pályázati felhívást amit már itt olvashattatok is.  Azonban nagy sajnálatunkra egyelőre csak három jelentkezőt tudtunk közülük bevonni a munkába. Reméljük azok, akiknek most nem sikerült ilyen-olyan okok miatt, nem csüggednek, hanem követik a velünk kapcsolatos eseményeket!

Mostanában már a reklámokban is hallani ezt a nem túl magyaros kifejezést, szóval én is ezzel zárom soraimat:

LIKE-oljatok minket!

dscf2652 Építész előadás