Gyertek el április 23-án, hétfőn, a K épület aulájába, ahol megtekinthetitek a nemzetközi Solar Decathlon innovációs versenyre sikeres pályázatot benyuhójtó Odooproject tervezett házának életnagyságú befoglaló formáját.

Az Odoo-installáció a ‘Fenntarthatóság az építészettől a járműtechnikáig‘ című kiállításnak is helyet ad, ahol az Odooprojecten kívül testközelből ismerkedhettek meg az elektromos és pneumatikus autókkal.

Nézzétek meg többek között a IV. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Verseny 2011 gyorsulási verseny győztesét, az Optimus Plus különdíjas és Közönségdíjas, A Rexroth legjobb Pneumobilja címet elnyert Gyalogkakukk pneumobilt, és a BME FRT FSE elektromos autóját, amely egy viszonylag friss projekt, azonban mégis első próbálkozásra kijutott a 2011-es Torinoi nemzetközi zöld maratonra, ahol 17 nevezőből 6. helyezést ért el. Lázasan készül a Paradicsom csapat elektromos autója a vészesen közeledő IV. Bosch Elektromobil versenyre, gyertek nézzétek meg hogy állnak!

Az Odooproject, a Kakukk, a Paradicsom, és Formula Racing Team csapat tagjai szívesen mesélnek majd projektjeikről és arról, milyen valami igazán ütőset létrehozni! Gyertek, kérdezzetek!

photo 1 Fenntarthatóság az építészettől a járműtechnikáig

photo 2 Fenntarthatóság az építészettől a járműtechnikáig