Ha szeretnél:

- olyan házon dolgozni, amit meg is építünk.

- megismerni és alkalmazni a legkorszerűbb technológiákat, átfogó ismereteket szerezni az öko építészet területén.

- mechatronikusokkal, informatikusokkal, formatervezőkkel együtt dolgozni egy házon.

- megtanulni csapatban dolgozni, felelős döntéseket hozni, más szakmák képviselőivel, cégekkel kommunikálni.

- összemérni tehetséged delfti, portói, japán diákokkal, egy pritzker díjas zsűri előtt,

?akkor köztünk a helyed!

Tehetséges, lelkes hallgatókat keresünk, sokféle feladathoz. A verseny 2012 júniusáig tart, de mindenki tag lehet, aki az idei tanév végéig még egyetemi diák, vagy PHD hallgató. Jelenleg kisebb kb. 20-30 fős csapattal indulunk, de a projekt folyamán fokozatosan bővítve a létszámot akár 100 diák is részt vehet a versenyben!

Most az alábbi feladatokra keressük a leendő csapattagokat:

Építészeti tervezés:

Szeretsz tervezni? Érdekel a fenntartható építészet , a jövő technológiai megoldásai? Akkor itt van a soha vissza nem térő alkalom, hogy még egyetemi éveid alatt olyan tudásra tegyél szert, amit később is csak nehezen sajátíthatnál el.

Nagyjából 3 hallgatóra lenne szükségünk, hogy a kezdeti tervezési csapat kiegészülhessen. A helyekre pályázatot hirdetünk, melynek részleteit később a blogon, illetve a versenyt bemutató előadáson tesszük közzé. Ennek csupán az a célja, hogy megtaláljuk azokat a hallgatókat, akiket igazán érdekel a verseny és rövid idő alatt is bele tudják élni magukat a témába. Természetesen nem komplexen végiggondolt, megvalósíthatóságra alkalmas megoldásokat várunk, hanem gondolkodásmódotok, tervezési készségetek felmérése a cél. A pályázat mellett a portfoliók, és egy személyes elbeszélgetés alapján választunk majd.

Kreatív hallgatókból szeretnénk jól működő, ütőképes ?tervező studiót? gyúrni. Fontos, hogy legyenek akik jól bánnak az Archicad-el, photoshoppal. Ha szívesen és szépen modellezel, az is elég lehet. Még jobb, ha jól bánsz 3D programokkal, szépen renderelsz, esetleg fotózol. Nem kell mindenkinek mindenhez érteni, lényeg hogy jó csapat legyünk.

Várunk titeket csütörtökön az előadáson!

housing  urbanism vb 7 12  Lelkes csapattagokat keresünk!

Dokumentálás, fotózás, videózás:

Ha szívesen és jól fotózol, esetleg videófilmek készítsében is otthon vagy, akkor nálunk bátran kibontakozhatsz. Az elkövetkező másfél év alatt fontos a csapat munkájának dokumentálása, bemutatása, hiszen ez nagyban meghatározza, milyen képet sugárzuk magunkról. A csapat arculatához illeszkedő fotók, videók készítése izgalmas, kreatív feladat.

Jelentkezés: solardecathlon@bme.hu, tárgy mezőbe: jelentkezés

Kommunikáció:

A csapat belső és külső kommunikációjának segítésére is keresünk embereket. Ha úgy érzed a csapatmunka megszervezésében tudnál segíteni, vagy cikkek írásához, blog és weblapszerkesztéshez volna kedved, ötleteid, bátran jelentkezz.

Jelentkezés: solardecathlon@bme.hu tárgy mezőbe: jelentkezés