Kis pihenés és a pákozdi csapatépítésünk után ideje belevágni a még előttünk álló feladatokba. Ezért a héten olyan csapatmegbeszélést tartottunk, ahol a részlegek bemutatták, hogy hol tartanak a munkálatokban és milyen feladatok várnak még rájuk a következő, azaz szeptember elejei leadási határidőig illetve a nyár folyamán.

Az építész részleg fontos kérdései a szállítás és kivitelezés. A méretkorlátok miatt hogyan és hány darabban célszerű az épületet szállítani.  A különböző szerkezeti elemek előregyártásának lehetőségeiről is beszéltek, amelynek eredményeképp kevesebb helyszíni munkára lehet szükség és ez által kevesebb hibalehetőség állhat elő.

A villamosmérnökök a napelem-termelés szimulációját végzik. Megbeszélésünk során bemutatták az eddigi napi és havi termelési adatokat. A részleg előtt álló feladat, hogy az adatok ismeretében kiválasszák a megfelelő energiatárolási technológiát.

A menedzsment szekció jelenleg weblapunk megújításával foglalkozik. A honlap teljesen új arculatot fog kapni, amelyet nemsokára mindenki megtekinthet.  Emellett létrehozunk egy belső weblapot is, amely segíti az információ megosztást és hatékonyabb belső kommunikációt tesz lehetővé. Csapatunk a közösségi média számos platformján elérhető, ahol mindig naprakész információkkal szolgálunk csapatunkról. Az online média mellett sok megjelenésünk volt a nyomtatott sajtóban, illetve meghívást kaptunk különböző szakmai rendezvényekre, konferenciákraés még egy rádió interjúban is részt vehettünk.

A találkozón részt vett Rostás Zoltán tanár úr is, jelenlegi mentorunk, vagy, ahogy ő szereti mondani edzőnk. Előadásában az iparosítás, szerelhetőség lehetőségeiről beszélt, illetve az elemtervezésről és a modulkoordináció elveiről. Ezen kívül szervezési javaslatokkal látott el bennünket. Részletesen, minden részlegre kiterjedően bemutatta, hogy mi minden szükséges ahhoz, hogy projektünk sikeres legyen és számos jó ötlettel szolgált.

Az ilyen fajta csapatmegbeszélések mindig nagyon hasznosak, mert ilyenkor egészben láthatjuk a projekt előrehaladását, megtudhatjuk, hogyan áll a többi csoport és milyen feladatok várnak még ránk. A madridi döntőig még hosszú az út, de töretlen lelkesedéssel és elszántsággal folytatjuk munkánkat a nyár folyamán is.

odooproject 07 <! :hu >Csapat megbeszélés 2011.07.12.<! : ><! :en >General team meeting 12.07.2011.<! : > odooproject 04 <! :hu >Csapat megbeszélés 2011.07.12.<! : ><! :en >General team meeting 12.07.2011.<! : >