Jó hírek! A napokban nagy összegű támogatási szerződést kötöttünk a majd’ 50 éve fennálló Reynaers cég magyarországi képviseletével. A cég magas minőségű alumínium profilú szerkezetek gyártására szakosodott – most főként nyílászárókról beszélünk, de foglalkoznak szoláris megoldásokkal is és támogatják a fenntartható és innovatív projekteket is (sőt saját innovatív laborjuk is van, a “Reynaers Institute“). Mindemellett a cég nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és nagy mennyiségű újrahasznosított alumíniumot használnak fel az ablakprofilok gyártásakor.

Nagy mechanikai igénybevételt tartósan tűrő, jó minőségű tömítéssel ellátott  és kiemelkedően alacsony hőátbocsátási tényezővel (“U” értékkel) rendelkező nyílászárókra van szükségünk az Odoo-házba, melyet a Reynaers magas minőségű nyílászárói biztosítanak számunkra: a déli fal tolóajtajait és fix üvegezésű részeit, az északi oldal kis ablakait és a gépészet helyiség külső ajtaját.
Az üvegezett déli homlokzatot CP-155 Minergie minősítéssel rendelkező emelő-tolóajtók alkotják. A fürdőszobába és az északi homlokzatra CS 104-es fix ablakok kerülnek beépítésre. Az alumínium profilokba háromrétegű kiváló hőszigetelő teljesítményű üvegtáblák kerülnek, így az összesített hőátbocsátási tényezője minden fűtött teret határoló nyílászárónak Uw=1,0 W/m2K alatt van.

Vessünk is egy pillantást a leendő tolóajtókra, a magyar leírásért kattints ide!

A képen Mravik Csaba a Reyaers előkészítő mérnöke és Áts Árpád, az épszerk csapat oszlopos tagja látható, aki a műszaki egyeztetésért felelt. A szerződést Plázár Zsolt, a magyarországi értékesítési vezető írta alá. Köszönjük a támogatást!

2012 06 05 10.21.58 Megállapodás a Reynaers szal

tapis souris rd ENGLISH Megállapodás a Reynaers szal