Beérkeztek az OdooGardrobe Formaruha pályázattal kapcsolatban az első kérdések, lent olvashatjátok válaszainkat!

Kérdés:
A megépülő háznak mik lesznek az alapszínei?

Válasz:
Házunkról és arculatunkról bővebb információt a honlapunkon és a blogon olvashattok, de alapvetően a fekete és a fehér a dominens.

Kérdés:
Hány garnitúra ruha tervezését várják? (egy féle formaruha vagy külön munka, ünnepélyes)

Válasz:
Egy pólót szeretnénk és egy ?ünnepélyes? formaruhát, melyek illeszkednek egymáshoz. Az utóbbit mindenképpen fiú és lány változatban.

Kérdés:
A formaruha előállítása a majdani nyertes feladata lesz-e vagy azt egy megbízott céggel kívánják legyártani?

Válasz:
A formaruha előállítása, varrása nem feladata a nyertesnek. Azonban szívesen veszünk ajánlást illetve maga a nyertes is vállalkozhat erre a feladatra, ha a határidőket tartani tudja.

Kérdés:
2008-ban végeztem a BME-XY karán. Ez után lettem a Budapesti Divatiskola hallgatója? Szeretném megkérdezni, hogy nincs-e lehetőség a pályázói feltételeken módosítani, oly módon, hogy a 2008-as végzésem éve még teljesítse a kritériumokat.

Válasz:
A 2009-es diplomaévre vonatkozó kitétel a divatszakmában történő tanulmányokat érinti, tehát ha a pályázónak korábbi, egyéb területről szerzett diplomája van, az nem kizáró ok.

Kérdés:
A három éves képzésből kettőt teljesítettem, jelenleg otthon babázok, így nincs aktív hallgatói státuszom. Ebben az esetben pályázhatok?

Válasz:
Természetesen!

Továbbra is várjuk  kérdéseiteket, igyekszünk mielőbb megválaszolni őket! Addig is olvasgassátok a blogot! Jelentkezzetek minél tobben a regisztrációt a pályázat leadásáig meghosszabbítottuk.